Bonden i skolan

Bonden i Skolan logo grön

Bonden i skolan kommer tillbaka! I år planeras Bonden i Skolan genomföras med fokus på elever i årkurs 8, lärare samt studievägledare. Håll utkik längre fram för mer information.

 

I november genomfördes för första gången det digitala eventet Bonden i skolan-veckan där 6 500 elever och 200 lärare deltog. Syftet var att på ett lekfullt och pedagogiskt sätt väcka elevernas nyfikenhet och intresse för och sprida kunskap om det gröna näringslivet med fokus på svensk mat och svensk skog och vad det betyder för klimatet och miljön. 

 

 

Brödtext för inlägg. Notera att det endast är de 40 första orden i denna text kommer att visas i inläggets puff på startsidan. För att bryta texten tidigare, använd ett ”Läs Mer”-block eller funktionen ”Utdrag”.

Om man väljer att använda sig av ”Utdrag” (ingress) så är det den texten som kommer att visas i inläggets puff och inte de första orden i från inlägget. Ett utdrag läggs till och redigeras via verktygsmenyn till höger. Klicka på fliken ”Dokument” och sedan på ”Utdrag”.

Bilden som visas i inläggets puff på startsidan samt i det enskilda inlägget redigeras via verktygsmenyn till höger. Klicka på fliken ”Dokument” och sedan på ”Utvald Bild”. Klicka på ”Ange utvald bild” för att lägga till en bild. Du kan välja att lägga till en befintlig bild som finns i biblioteket ”Media” eller ladda upp en ny bild som du sedan använder.